De Welldaad

Aan het woord is..

Margje Beekenkamp, mede-eigenaar en oprichter van De Welldaad, klooster i.o.

Samen met mijn man Jan Maarten Fernig beheer ik De Welldaad, klooster i.o. Op deze plek langs de dijk in Zuilichem word je van harte wordt uitgenodigd om jezelf te ZIJN. I.O. staat niet alleen voor ‘in oprichting’, maar ook voor ‘in ontwikkeling’. Het geeft de ruimte tot groei, tot spelen, tot leren en tot ontdekken.

de weldaadUit eigen ervaring ken ik het belang van stil vallen. In deze 24-uurs maatschappij is dat steeds moeilijker. Van nature ben ik iemand die voor een veilige en warme bedding zorgt, zodat anderen kunnen groeien. Dat draag ik graag uit in De Welldaad. Je kunt er tot rust komen en het contact met jezelf en de natuur om je heen herstellen of versterken. Naast ons aanbod van coaching en workshop is er een theetuin met zelfgemaakte lekkernijen. Achter in de boomgaard biedt de pipowagen een bijzondere plek om te overnachten.

Mijn favoriete plekje in de omgeving is heel dichtbij: de schommelbank in onze tuin, met uitzicht over een mooi stukje land en een molen langs het water. Ik kan er uren zitten en genieten van de weidsheid en de prachtige luchten. Daar droom ik ook over verdere toekomstplannen; onderdeel uitmaken van een groter geheel waarin iedereen zijn eigen natuurlijke plek inneemt, zodat 1+1=3.

De Welldaad
Meidijk 17
5305 VJ ZUILICHEM (nabij Zaltbommel)
06 - 4831 6746

www.dewelldaad.nl

  • map

Uitgelicht

Puzzelroute Nieuwe Hollandse Waterlinie. Maak kennis met de bomen en hun betekenis.

Dwaalpunt

Maak kennis met ondernemers uit de streek.

Dwaalmarkt

De Dwaalmarkt op 28 mei j.l. was een groot succes. Klik hier voor info en een sfeerimpressie

Agenda

Ontdek welke evenementen deze streek te bieden heeft in 2017

Contact

Dwaalroutes.nl is een initiatief van

Margje Beekenkamp en Arjan Nienhuis
met financiële ondersteuning van de Provincie Gelderland, Beleef de Waal


Ik heb een vraag / een tip
E-mail:

Zoek in deze site